Klaver

Som klaverstuderende på Det Jyske Musikkonservatorium bliver du en del af et levende og mangfoldigt studiemiljø, hvor du ud over undervisning i dit hovedfag og andre grundfag deltager i tværgående projekter både i og uden for huset. Du arbejder tæt sammen med dine medstuderende, og derigennem udvider du dit netværk og får ny inspiration.

I hovedfaget kan du møde alle fagets facetter, fra traditionel rytmisk klaverundervisning med fokus på spilleteknik, grooveteknik, stilkendskab og klaverroller til nutidig improvisationsmusik.

I keyboardundervisningen er der fokus på keyboardspil både live og til produktion, med vejledning i DAW, seqplatform og plugins til programmering samt på vintagekeyboard som Hammond Rohdes, Clavinet etc.

Udover soloundervisning møder du instrumentgruppe-undervisning, vejledning og evaluering af projekter/koncerter og vejledning af sammenspilssituationer.

(Lidt om rytmisk klaver på uddannelseslinjen Rytmisk Musik i Aalborg. For at se videoen bedes du acceptere marketingcookies. Cookie deklaration nederst på siden.)

Du kan vælge rytmisk klaver som hovedinstrument på en af følgende uddannelseslinjer: