Elektronisk

Det Jyske Musikkonservatorium er internationalt førende inden for uddannelser i elektronisk musik og udbyder som det eneste sted i Danmark flere uddannelser indenfor feltet.

Læs mere

Uddannelserne fungerer på lige fod med de øvrige konservatorieuddannelser, og der bliver stillet store krav til de studerende i e-musik.

Den elektroniske musik kan genremæssigt trække på både den klassiske og rytmiske tradition, hvilket gør mulighederne nærmest uendelige for den musik, der skabes.

Samtidig er dette med til at knytte tætte bånd til de to andre linier på konservatoriet.

Uddannelser

Uddannelsernes primære målgruppe er dig, der ønsker at arbejde professionelt med komposition og produktion af elektronisk musik. Der lægges vægt på at uddanne skabende kunstnere.

Du kan vælge mellem følgende uddannelser:

DIEM

DIEM (Dansk Institut for Elektronisk Musik) er Danmarks center for elektronisk musik under Det Jyske Musikkonservatorium. DIEM’s formål er at støtte produktion, undervisning, forskning og opførelse af elektronisk musik i Danmark.

DIEM har eksisteret siden 1987 og har siden da været banebrydende indenfor den elektroniske musik. Instituttet blev en del af DJM i Aarhus i 2003, hvorefter de første elektroniske uddannelser på konservatoriet blev oprettet.

Læs meget mere om DIEM og dets virke her.