Ansøgere fra ikke-EU/EØS-lande

Gældende for ansøgere til alle linjer undtagen klassisk (se længere nede på siden)

Ansøgningsfrist: 1. april.

For ansøgere fra ikke-EU/EØS lande til bacheloruddannelser gælder det, at der uploades en uredigeret video med optagelsesprøvens instrumentale eller vokale del. Såfremt denne bestås, kan man dernæst indkaldes til den resterende optagelsesprøve.

For ansøgere fra ikke-EU/EØS lande til kandidat og solistuddannelser gælder det, at der uploades en uredigeret video med optagelsesprøvens instrumentale eller vokale del og blive bedømt på den baggrund.

Som følge af dansk lovgivning vil der blive opkrævet studieafgift fra fuldtidsstuderende fra ikke-EU/EØS-lande.

Gå til engelsk version af denne side. Her står mange flere informationer.

Specielt for klassisk linje

For optagelsessøgende fra ikke-EU/EØS-lande til bacheloruddannelserne og kandidatuddannelserne i klassisk musik er der følgende 2 muligheder for ansøgning:

Fysisk optagelsesprøve på DJM med ansøgningsfrist 1. december:

Tilmelding til optagelsesprøve sendes digitalt (linket hertil offentliggøres senere) og prøven aflægges ved fremmøde i januar og som beskrevet i optagelseskravene.

For ansøgere til bacheloruddannelsen gælder at såfremt optagelsesprøvens instrumentale eller vokale del bestås, kan man efterfølgende indkaldes til den resterende optagelsesprøve. For ansøgere til kandidatuddannelsen gælder, at alene den instrumentale eller vokale præstation er bestemmende for, om optagelse tilbydes.

Optagelsesprøve med uploadet video med ansøgningsfrist 1. april:

Der uploades en uredigeret video med optagelsesprøvens instrumentale eller vokale del digitalt. Link hertil offentliggøres senere.

OBS der kan kun vælges en af ovenstående to muligheder.

Optagelse til solistuddannelsen i klassisk musik kan kun ske ved fremmøde i januar og som beskrevet i optagelseskravene.

Som følge af dansk lovgivning vil der blive opkrævet studieafgift fra fuldtidsstuderende fra ikke-EU/EØS-lande.

Gå til engelsk version af denne side. Her står mange flere informationer.