Korledelse

Rytmisk Korledelse har en meget stærk profil på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor RAMA Vocal Center er internationalt anerkendt for en lang række uddannelser inden for området fra bacheloruddannelser, en selvstændig kandidatuddannelse, solistuddannelse, over inspirationskurser og videreuddannelser.

På denne side har du det fulde overblik over de forskellige muligheder for uddannelse inden for rytmisk korledelse på RAMA Vocal Center under Det Jyske Musikkonservatorium.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål kontakt venligst centerleder og professor Jim Daus Hjernøe[email protected] 


Hovedfag – bachelor

Du kan vælge rytmisk korledelse som hovedfag som et af de mulige ledelsesfag på uddannelseslinjen

På bachelorniveau indgår rytmisk korledelse som obligatorisk hovedfag på uddannelseslinjen

Hovedfag – kandidat

På kandidatniveau kan du vælge rytmisk korledelse som supplerende hovedfag på uddannelseslinjerne

Selvstændig kandidat

Du kan specialisere dig i rytmisk korledelse på højt niveau gennem en selvstændig kandidatuddannelse.

Solist

Du kan specialisere dig i rytmisk korledelse på højeste niveau. En soliststuderende ved DJM gennemgår et toårigt uddannelsesforløb, som har til formål at uddanne musikere og komponister på højeste kunstneriske niveau. Solistuddannelsen sætter den studerende i stand til at udføre selvstændigt kunstnerisk udviklingsarbejde og tager sigte på et virke i det internationale musikliv.

Se solist-studieplanen i den samlede oversigt over alle rytmiske studieplaner her.


Videreuddannelse – Master

Deltidsstudier: Diplom- og masteruddannelserne i Rytmisk korledelse er deltidsstudier, som hver giver 60 ECTS og tager 2 år. Uddannelserne afvikles over 3 bootcamps (torsdag kl. 12 – lørdag kl. 17) i Aalborg hvert semester, og herimellem vil der være online undervisning.

Læs mere her

Efteruddannelse – Inspirationskursus

Inspirationskurset er beregnet til musikpædagoger og andre med minimum 2 års erhvervserfaring inden for musikuddannelser og korledelse. Kurset inkluderer 3 bootcamps fra torsdag kl. 12 til lørdag kl. 17, samt mulighed for ekstra online undervisning.

Læs mere her

Gæster

Deltag som ekstra sanger og oplev på egen krop de innovative metoder der undervises i på RAMA Vocal Center inden for rytmisk korledelse.

Læs mere her

Datoer for fremmøde i Aalborg

Studerende på deltid og kursister møder ind på 3 intensive boot camps pr. semester fra torsdag kl. 12 til lørdag kl. 17.

Studerende på fuld tid møder ind på 3 intensive boot camps pr. semester fra mandag kl. 12 til lørdag eftermiddag , samt yderligere 2 ekslusive boot camps fra mandag kl. 12 til torsdag eftermiddag på både andet og fjerde semester.

Se mere her


RAMA Vocal Center Summer Camp 2021

TBA

Et unikt og internationalt sommerkursus for korledere og kor/vokalgrupper afholdes hvert andet år i Aalborg.

Læs mere her

Vocal Painting sommerkursus 2022

Et unikt og internationalt stævne om vocal painting (VOPA) for korledere og udvalgte vokalensembler afholdes hvert andet år i Aalborg.

Læs mere her

 

(Korsangere og korleder-studerende demonstrerer Vocal Painting ved RAMA Festival i Aarhus 2019)