Cookie- og privatlivspolitik

Privatlivspolitik

I vores privatlivspolitik kan du læse, hvordan vi håndterer de oplysninger, vi kommer i besiddelse af, når du besøger vores hjemmeside og anvender de forskellige services og funktioner, som vi tilbyder på hjemmesiden.

Indsamling af personlige oplysninger

Du vil altid blive informeret, før vi indsamler personlige oplysninger om dig.

Hvis du ønsker at deltage i kurser og uddannelser eller tilmelde dig vores nyhedsbrev eller alumneforening, er det nødvendigt at du blandt andet oplyser navn og emailadresse.

Hvis du afgiver personoplysninger om andre end dig selv, opfordrer vi dig til først at indhente samtykke fra disse personer.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Du bestemmer selv, om du vil afgive personlige oplysninger til os. Vi indsamler oplysningerne for eksempelvis at kunne tilmelde dig kurser, uddannelser eller nyhedsbreve. Vi kan også behandle dine personoplysninger til andre formål, hvis vi er forpligtede til det efter lovgivningen. Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, deltagelse i en undersøgelse eller lignende. Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Vi bruger kun dine personlige oplysninger til markedsføringsmæssige formål, hvis du udtrykkeligt har givet dit samtykke, medmindre lovgivningen tillader os at kontakte dig uden først at indhente dit samtykke. Du har altid mulighed for at angive, at du ikke fremover ønsker at modtage flere e-mails eller andre oplysninger fra os.

Sikkerhed

Vi har implementeret passende tekniske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau. Dermed gør vi vores bedste for at sikre dine personoplysningers kvalitet og integritet.

Links til andre hjemmesider

På vores hjemmeside er der links til andre hjemmesider. Det Jyske Musikkonservatorium er ikke ansvarlig for indholdet af andre hjemmesider eller for deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi har indsamlet om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores indsamling og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har desuden ret til at få korrigeret dine personlige oplysninger, hvis der er behov for det.

Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig uden unødig ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag.

Under visse omstændigheder har du ret til at modtage de oplysninger, som vi har registreret om dig, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Hvis vi skal ændre eller slette de personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, er du velkommen til at kontakte os ved at skrive til:

Databeskyttelsesrådgiver
Jane Mariegaard
Det Jyske Musikkonservatorium
Skovgårdsgade 2c
8000 Aarhus
Email : [email protected]

Hvis du er uenig i den måde, som vi behandler dine personoplysninger på, eller de formål, som vi behandler oplysningerne til, er du velkommen til at kontakte os på ovenstående mail. Du kan også kontakte:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5. sal
1300 København K
Tlf: 33 19 32 00
Email: [email protected]

Ændringer i privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik, hvis der sker væsentlige ændringer i lovgivningen, ved nye tekniske løsninger, nye funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.

Cookiepolitik

Hvad er en cookie?

Cookies anvendes i dag i forbindelse med stort set alle hjemmesider og er i mange tilfælde nødvendige for at levere services på hjemmesiden.

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på brugerens IT-udstyr (PC, tablet, smartphone e.l.), så udstyret kan genkendes. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af hjemmesiden og til optimering af sidens indhold. En cookie er en passiv fil og kan således ikke indsamle oplysninger fra brugerens computer eller sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Nogle cookies placeres af andre parter (såkaldte tredjeparter) end den, som står i adresselinjen (URL’en) i browseren. Det kan være almindeligt indhold, men også f.eks. analyseværktøjer eller indlejrede kommen-tarfelter. Det betyder, at der gemmes cookies fra andre parter, end den som ejer hjemmesiden.

Nogle cookies gemmes kun på brugerens IT-udstyr, så længe brugeren har sin browser åben (sessionscookies). Andre cookies gemmes i et længere tidsrum (persistente cookies). Når brugeren gen-besøger en hjemmeside, vil sessions-cookies blive sat på ny, mens per-sistente cookies typisk fornyes.

Cookies på www.musikkons.dk

På vores hjemmeside bruger vi cookies til at undersøge, hvordan vores hjemmeside bliver brugt. Oplysningerne i statistikken er anonyme og kan ikke henføres til navngivne brugere.

Vi bruger blandt andet følgende typer cookies på musikkons.dk:

  • __utma, __utmb, __utmc, __utmz: Disse cookies stammer fra Google Analytics og bruges til at føre statistik over trafikken på siden, sådan at vi bedst muligt kan tilpasse den brugernes behov. Vi får blandt andet oplysninger om antal besøg og hvilke sider, der besøges.
    Se Googles cookies-politik.
  • fe_typo_user: Denne cookie stammer fra det program, som DJMs hjemmeside er udviklet i og gemmes kun så længe brugeren har sin browser åben.
  • Phpsessionid: Denne cookie gemmes kun, så længe brugeren har sin browser åben.
  • Cookieconsent_status:

Hvordan fjernes/undgås cookies?

Det afhænger af din browser, hvordan du sletter eller undgår, at der placeres cookies på dit IT-udstyr. Du kan læse mere på den enkelte hjemmesides browser (se nedenfor)

Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske hjemmesider er forpligtede til at informere om, hvilke cookies der afsættes på brugerens IT-udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr” (i daglig tale cookiebekendtgørelsen).

Cookiebekendtgørelsen

Vejledning til bekendtgørelsen