image description

Jim Daus Hjernøe

Professor, Rytmisk Korledelse

Mobil:    20 99 39 19

Jim Daus Hjernøe er en fremtrædende figur inden for musik og uddannelse og er professor ved Det Jyske Musikkonservatorium (DJM/RAMA).

Centralt i karrieren er etableringen af RAMA Vocal Center, en institution, der internationalt er anerkendt for sit banebrydende arbejde inden for Jazz/Pop Choir Directing. Hans indflydelse når langt ud over konservatoriets mure og når undervisere, studerende og samarbejdspartnere over hele verden.

Siden 2002 har Jim dedikeret sig til udviklingen af improvisatorisk vokalkunst. Hans pionerånd førte til skabelsen af den banebrydende Vocal Painting (VOPA) teknik, som er blevet en integreret del af hans undervisningsfilosofi kendt som The Intelligent Choir (TIC). Dette afspejler Jims musikfilosofi, at styrke korledere til at inspirere deres sangere til at fremme en følelse af fælles initiativ og ansvar i den musikalske proces gennem fælles skabelse og den transformerende oplevelse af at lave musik sammen.

Hvis du ønsker at vide mere om Jim Daus Hjernøe, kan du besøge hans officielle hjemmeside på www.theintelligentchoir.com.

Forskningsprojekt:
Digital læring 24/7