KammermusikCamp

To årlige weekend-workshops for unge klassiske talenter fra hele landet i alderen 12 til 21 år. Og med sammenspil i mindre grupper i centrum.

Man kan deltage som fast ensemble eller som enkelt deltager, alle instrumenter er velkomne. Vi anbefaler dog, at man har spillet i en del år, så det er musikken og ikke de grundlæggende instrumentale færdigheder, der er i fokus.

KammermusikCamp er sammenspil og musikalske oplevelser samt oplæg om emner som sceneoptræden, mentale processer, improvisation og optimal øvning. Det er også nye venskaber, hygge og lækre måltider. Der er fuld forplejning og overnatningsmulighed på et nærliggende vandrehjem. Hver camp bliver afsluttet med koncert i Musikhuset Aarhus.

Underviserne kommer bl.a. fra Det Kgl. Kapel, Randers Kammerorkester og Det Jyske Musikkonservatorium.

Se mere om underviserne, tilmelding m.m. på hjemmesiden: www.kammermusikcamp.dk

De første to Camps fandt sted på Det Jyske Musikkonservatorium, Aarhus, og Aarhus Musikskole i november 21 og februar 22.
Nye camps kommer løbende til.

Klassisk Kammermusikkonkurrence for Juniorer

KammermusikCamp har desuden givet optimale forberedelsesmuligheder til den nystartede ”Den Unge Kammermusikkonkurrence” for 12-19 årige, som er arrangeret af Jacob Gades Legat i samarbejde med DJM og blev afholdt på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, første gang d. 26.-27. februar 2022. Se mere i menuen.

KammermusikCamp er etableret af en gruppe musikere i samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium og Aarhus Musikskole og med generøs støtte fra private fonde. Fordi kammermusik bør spille en langt større rolle i talentarbejdet inden for den klassiske musik, både for at fastholde, motivere og selvstændiggøre!