New Music for Strings 2022

Minifestival for Ny Dansk Musik

Årets New Music for Strings Festival er tilrettelagt som en minifestival for ny dansk musik med i alt tre koncerter i Aarhus og Mols d. 25.-26. juni

Den første koncert, “Krydsfelter”, afholdes lørdag d. 25. juni kl. 12:00 i Kammermusiksalen på Det Jyske Musikkonservatorium i Musikhuset Aarhus.

“Krydsfelter” trækker et spor af musik for violin og slagtøj gennem flere generationer af komponister med tilknytning til den danske ny musik-scene. Publikum kan se frem til historiske kammermusikformer, solooptrædener og krydsninger af musik, video, elektronik og performance. Og til værker af studerende, alumner og undervisere fra Det Jyske Musikkonservatorium, fremført af nyligt uddannede alumner, undervisere og internationale solister.

Koncerten byder på værker af Juliana Hodkinson, Niklas Brandenhoff, Monika Szpyrka, Tobias Krebs, Sofie Meyer og Matthew Grouse. Der er gratis adgang.

De to øvrige koncerter finder sted d. 25. juni kl. 19 Vrinners Kirke på Mols og d. 26. juni kl. 15 i Frederikskirken i Højbjerg.
Se alt om programmerne her.