26.08.2024

DJM på Salling Rooftop – i både Aarhus og Aalborg

Studerende spiller på byens tag

På Det Jyske Musikkonservatorium glæder vi os over at kunne fortsætter samarbejdet med Salling, hvor en række af konservatoriets studerende får mulighed for at optræde for et bredt publikum på den meget besøgte tagterrasse på toppen af stormagasinet i både Aarhus og Aalborg.

Her kan publikum opleve unge, talentfulde musikere, fulde af energi og nye ideer – og de studerende kommer til at spille for et bredt publikum, i al slags vejr!

De forskellige bands og solister til Rooftop-koncerterne er valgt ud efter et Open Call til alle studerende. På den måde bliver de studerende trænet i at præsentere deres projekter bedst muligt for en koncertarrangør.

Aalborg

Torsdag d. 29.8. kl. 15-17 er der først soul, pop og R’n’B med et elektronisk twist, dernæst funky og legende sange med en pudsig blanding af engelske og tyske tekster og til sidst dansksproget pop.
https://musikkons.dk/det-sker/djmsalling-rooftop-aalborg-raa-torsdag/

Torsdag d. 5.9. kl. 15-17 byder DJM på singer-songwriter-musik med stor kærlighed til R’n’B, soul og jazz, dernæst på teatralsk rock og inderlig americana, og endelig på progressiv rock/metal med en klar leadvokal og tunge riffs.
https://musikkons.dk/det-sker/djmsalling-rooftop-aalborg-raa-torsdag-2/

Aarhus

Torsdag d. 29.8. kl. 15-17 er der to bands med henholdsvis pop og jazz på programmet samt en saxofonkvartet, der spiller musik fra alle verdenshjørner.
https://musikkons.dk/det-sker/djmsalling-rooftop-aarhus/

Mandag d. 2.9. spiller kvartetten Via col vento (”Borte med blæsten”) kl. 14, 15 og 16; blæsermusik med to fløjter, en klarinet og en fagot i smukt sammenspil under åben himmel.
https://musikkons.dk/det-sker/djmsalling-rooftop-aarhus-2/

Torsdag d. 5.9. kl. 15-17 spiller tre bands pop/rock i forskellige aftapninger.
https://musikkons.dk/det-sker/djmsalling-rooftop-aarhus-raa-torsdag/

 

Der er som altid gratis adgang til koncerterne på Salling Rooftop.

Alle nyheder