DJM@Salling Rooftop, Aalborg: RAA TORSDAG

Konferencier: Luca Manczuk

Program:
15.00: Gloria Diana Maria
Belgiske Gloria Diana Maria er født i Columbia og studerer nu på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. Musikken, der er inspireret af soul, pop og r’n’b med et elektronisk twist, afspejler hendes personlige rejse og kreative udforskning.

Lad hendes bløde og laid-back stil guide dig igennem en personlig lydrejse.

15.30: Lørz
Lørz spiller funky og legende sange med senge-skrevne tekster – normalt et sted mellem følelsen af et knust hjerte og at glemme fortiden på den næste aften i byen.

Lørz er sangskriver og producer fra Flensburg og spiller et set med en blanding af engelske og tyske tekster.

16.00: Sofie Trolle
Sofie Trolle er troubadour af en ny generation. Hun leverer sine sange med en styrke og sårbarhed, der får gnisterne i hendes indre modpoler til at tænde lyset, et sted imellem øko-kollektivet i Rold skov, hun kalder sit hjem og den musikalske undergrund i Berlin, som også har været hjem.

Sofies danske tekster formår at zoome ind på hverdagen, indtil de universelle temaer, der forbinder os alle, træder frem i deres overvældende smertefulde skønhed.
I f.eks. ”På Landet”, om mødet med de lokale i ens nye hjem langt udenfor storbyen, ”jeg siger mit navn, de siger de allerede ved hvem jeg er. De har set mig gå rundt på markerne, de ved også hvor jeg bor … de ved også at jeg er nogens mor”.

Eller ”Klokkestøberens Søn” om en ung mand fra en svunden tid, hvis manifestation af kærligheden til skomagerens pige stadig ringer sit budskab ud fra klokketårnet århundreder senere, ”til dig vil jeg støbe klokker, der kan høres til evig tid”.

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events