22.06.2020

Tværkunstnerisk samarbejde bag interaktiv ARoS-udstilling

På torsdag d. 25. juni er der officiel åbning på ARoS af et nyt, interaktivt værk, skabt i et samarbejde mellem Det Jyske Musikkonservatorium og Den Danske Scenekunstskole.

Med værket afslutter DJM-studerende Anna Oline Friboe sit bachelorprojekt. Værket er kulminationen på et tværkunstnerisk samarbejde mellem en gruppe studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium og fra Den Danske Scenekunstskole, etableret af Anna Oline Friboe. Studerende fra begge institutioner har udvekslet kompetencer, metoder og refleksioner fra deres respektive fagdiscipliner.

‘at a certain point this will no longer be this’ er et interaktivt værk, der reflekterer over den kunstneriske skabelsesproces som noget, vi alle kan deltage i, for at skabe en form for mening med vores eksistens. På udstillingen skal publikum bevæge sig gennem tre rum og vil undervejs blive aktiveret. Værket er en undersøgelse og en materialisering af tilstande, hvor noget transformeres til noget andet fra et nulpunkt i samspil med én eller flere størrelser.

Værket er åbent for publikum fra d. 25. juni til d. 12. juli, med normal entré til ARoS. Torsdag d. 25. juni begynder den officielle åbning kl. 17.30, med kort liveperformance (kl. 18) og artist talk (kl. 18.30-20.00). Udstillingen er et samarbejdsprojekt mellem ARoS og de to uddannelsesinstitutioner og er desuden støttet af Kulturforvaltningen, Aarhus Kommune, og Dansk Musiker Forbund.

Alle nyheder