03.06.2019

Royal Run for fuld musik

Når HKH kronprins Frederik kommer til Aarhus d. 10. juni for at deltage i Royal Run sammen med 16.000 tilmeldte aarhusianere, er det studerende fra DJM, der leverer musikken. Kronprinsen er protektor for DJM og har i forbindelse med Royal Run udtrykkeligt ønsket at synliggøre sine protektorater. Derfor stiller DJM op med både hornmusik, DJ og bigband.

Allerede ved ankomsten med kongeskibet bliver kronprinsen modtaget på kajen af konservatoriets hornorkester, som også spiller på Clemens Bro under selve løbet. Ved startfeltet på Bispetorv står en af konservatoriets elektroniske studerende med sit DJ-udstyr og improviserer frit over kronprinsens play-liste. Og på Rådhuspladsen spiller Where’s My Bag Big Band (sammensat af nuværende og nyligt uddannede studerende) nykomponeret, moderne jazz med knald på.

Med de tre musik-spots kommer både kronprinsen, løbsdeltagerne og publikum til at opleve en del af den musikalske bredde, der kendetegner Det Jyske Musikkonservatorium. Musikken spiller ikke kun lige, når kronprinsen kommer forbi, der vil være levende musik med de studerende over længere stræk.

Alle nyheder