23.10.2020

Online symposium på Center for Kunstnerisk Viden og Udvikling

Online symposium

Center for Kunstnerisk Viden og Udvikling inviterer alle interesserede til at deltage i et online symposium om netværk i og gennem kunstnerisk forskning. Symposiet strækker sig over to dage onsdag og torsdag d. 28.-29. oktober kl. 10-16 og byder på en række oplæg, diskussioner og Q&A under overskriften: Coherence, Diversity and Networks in Artistic Research.

Alle kan deltage via et webinar-link, der offentliggøres på centrets hjemmeside www.artisticresearch.dk. Arbejdssessionerne på symposiet er dog kun for tilmeldte fra de syv partnerinstitutioner bag centret.

Center for Kunstnerisk Viden og Udvikling (International Center for Knowledge in the Arts) blev oprettet tidligere i år af Det Jyske Musikkonservatorium og de øvrige kunstneriske uddannelser under Kulturministeriet. Centret skal udvikle og styrke samarbejdet mellem de kunstneriske uddannelsers forsknings- og udviklingsområder. Centret arbejder bl.a. med at opbygge en fælles portal og et tværdisciplinært sprog for kunstnerisk forskning og udvikling, som kan manifestere sig i bl.a. ph.d.-programmer, publikationer og seminarer, både nationalt og internationalt.

Alle nyheder