image description

Vibeke Falden

Timelærer, elektronisk komposition

Vibeke Falden er 47 år og bosat i Aalborg.

Kunstner, producer og elektronisk musiker
Cand.musicae i sangskrivning, musikteknologi og musikpædagogik
Underviser i live performance, pæd.praktik og flexfag.

I hjertet af mit mangeårige virke som kunstner, sanger/producer og udøvende artist lever en nysgerrighed og en kæmpe passion for det nørdede. Jeg elsker at opdage nye facetter af elektronisk musik. For mig er faget et fascinerende land som jeg altid finder nye veje ind i. 

Lige nu er jeg optaget af at promovere mit elektroniske popprojekt, “Perfekt Mor”. I mit kulturelle entreprenørskab har jeg været medskaber af det lokale musikproduktionsnetværk for kvinder, non-binære og kønsminoriteter, MODlyd. Jeg er kunstnerisk leder og producer i det nordatlantiske musikkollektiv, GFD Collective.

Som underviser på DJM Aalborg (ELM) fokuserer jeg på at lære den enkelte studerende at kende. Herefter tilrettelægger jeg, i samarbejde med den studerende, forløb som er baseret på opfyldelse af studieplan, med et vågent øje for elevens individuelle behov og ståsted. 

Målet for mig er at være facilitator for den studerendes musikalske, tekniske og personlige udvikling samt at sikre et trygt og tillidsfuldt læringsrum.

Foto: Malene Porup