11.05.2020

Ny partnerskabsaftale med genreorganisationen Strøm

Det Jyske Musikkonservatorium har indgået en partnerskabsaftale med Strøm, som er genreorganisation for elektronisk musik, støttet af bl.a. Statens Kunstfond. Begge DJM’s to uddannelser inden for elektronisk musik, komponistuddannelsen DIEM i Aarhus samt ELM, Elektronisk Musik og Lyd, i Aalborg, ser rigtig gode muligheder i det nye samarbejde.

Sammen med DJM indgår også professionshøjskolen UC Syd i den nye aftale, som skal skabe netværk og bygge bro mellem uddannelserne, de studerende og de elektroniske musikmiljøer i Danmark. Strøm har for nylig indgået en tilsvarende aftale med Syddansk Musikkonservatorium.

Målet med de nye aftaler er at styrke elektronisk musik som kunstform gennem talentaktiviteter, videndeling, udviklingsarbejde og forskellige analyser. Derudover er der fokus på at skabe udveksling og tæt dialog mellem uddannelsesinstitutionerne og arbejdsmarkedet for elektroniske musikere og lyddesignere, så de studerende får de bedste forudsætninger for at begå sig fagligt og professionelt i det elektroniske musik- og produktionsmiljø.

Alle nyheder