21.03.2022

DJM ved åbning af Music City Aarhus 2022

Studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium spiller videre efter den officielle åbning af Music City Aarhus 2022 lørdag d. 26. marts, hvor hele byen er inviteret til Musikrute gennem midtbyen og åbningskoncert på Bispetorv kl. 17.

En række af konservatoriets studerende fortsætter samme aften med en minifestival med fire koncerter i Musikhuset fra kl. 19.30. Her kan publikum opleve en jazzet guitarduo i Kammermusiksalen (kl. 19.30), soul og artpop med beats og synthesizer i Rytmisk Sal (kl. 20 og kl. 21) og moderne kompositionsmusik på Klubscenen (kl. 20). Mere info om mini-festivalen d. 26. marts på musikbyårets hjemmeside.

Panorama Festival 2022

Som en del af musikbyåret og samlet omkring netop åbningskoncerten præsenterer de klassiske komponiststuderende ved Det Jyske Musikkonservatorium deres årlige festival: Panorama, hvor byens borgere kan opleve, hvad der lige nu rører sig blandt den næste generation af komponister og lydkunstnere. Festivalen er planlagt og kurateret af de studerende selv.

I 2022 byder festivalen på fem koncerter i Musikhuset d. 25. til 27. marts, med eksperimenterende musik i mange former, herunder nutidig kammermusik, performanceværker samt elektronisk musik og multimediemusik. Der er info om de enkelte koncerter i kalenderen på konservatoriets hjemmeside og et samlet overblik på Facebook.

DJM på programmet gennem hele Music City 2022

Music City Aarhus 2022 er hele Aarhus’ musikbyår, dedikeret til at genstarte musiklivet, bygge bro mellem kultur- og erhvervsliv og samle byens borgere om musikken. Som en af byens største koncertudbydere er Det Jyske Musikkonservatorium helt naturligt med blandt de mange partnere i byens musikliv, der står bag musikbyåret. En lang række af konservatoriets koncerter i 2022 indgår i musikbyårets program.

Der er gratis adgang til alle DJM’s koncerter ved Music City Aarhus 2022.

Alle nyheder