01.02.2019

DJM samler skabende uddannelser

Fra årsskiftet har konservatoriet ansat en ny studieleder, Signe Bisgaard, som overtager ansvaret for uddannelser og studerende inden for både klassisk, rytmisk og elektronisk komposition og sangskrivning.

Gennem de senere år er det blevet stadig mere klart, at selvom de musikalske udtryk er forskellige, så er mange af de grundlæggende færdigheder og tilgange ens. Dertil kommer, at komponister og sangskrivere inden for alle genrer i stigende grad benytter sig af greb og stiltræk fra andre genrer. Derfor er det oplagt nu at samle disse uddannelser.

I løbet af foråret skal der udarbejdes en helt ny studieplan på området, som bl.a. løser mange af de faglige bindinger og krav, som gælder i de nuværende studieordninger, og som kan give de studerende større frihed til at sammensætte deres eget studieforløb, på tværs af genrer.

Signe Bisgaard selv er pianist, komponist, arrangør og orkesterleder. Hun debuterede som rytmisk komponist fra DJM’s solistklasse i 2013 og har siden skrevet musik til en lang række forskellige ensembler og til bl.a. animationsfilm, computerspil, interaktive installationer m.m.

Se mere i pressemeddelelsen.

Alle nyheder