15.09.2021

DJM på SPOT Festival

Traditionen tro stiller Det Jyske Musikkonservatorium op med sit eget program ved årets SPOT Festival d. 16.-17. september i Aarhus.

I alt otte solister og bands med studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium spiller mellem kl. 16 og 24 på musikkonservatoriets egen scene, Klubscenen, Musikhuset Aarhus.

”Vi kan efterhånden ikke forestille os et SPOT-program uden at Det Jyske Musikkonservatorium showcaser den store talentmasse, der er at finde blandt de studerende på den anerkendte uddannelsesinstitution”, skriver SPOT Festivalen på sin hjemmeside.

Publikum kommer til at opleve stor musikalsk diversitet og et højt niveau blandt konservatoriets studerende, med artister og bands, der i disse år er med til at påvirke lyden af Aarhus.

Det kræver SPOT amrbånd at komme ind til konservatoriets koncerter på Klubscenen.

SPOT Festival afholdes på flere venues i Aarhus og præsenterer de nyeste tendenser inden for dansk og nordisk rytmisk musik. Blandt publikum er der bookere, managere og andre branchefolk, på udkig efter nye talenter.

SPOT afholder over 200 koncerter og events i løbet af festivalen, og foruden hundredevis af optrædender fra de mest spændende upcoming-bands og artister inkluderer festivalen også film, oplæg og meget mere.

Alle nyheder