Debutkoncert – Kamil Piotrowicz, klaver

Pianisten og komponisten Kamil Piotrowicz afslutter sine studier i solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium med denne koncert. Solistklassen er det højeste niveau ved konservatoriet.

I løbet af en times koncert vil Kamil Piotrowicz præsentere sin kunstneriske udforskning af improvisation på akustiske klaver og af elektroniske komposition. Han vil fokusere på manipulation og udforskning af tonesvingninger, drone-toner, ambient støj og gentagelser med brug af klaver, modulære synthesizere og computer.

Polske Kamil Piotrowicz (1992) er pianist og komponist og har studeret komposition i Gdansk inden han kom til Rytmisk Musikkonservatorium i København. Han har valgt at afslutte sine studier i solistklassen ved DJM i Aarhus

Piotrowicz er grundlægger af Idealistic Festival og det uafhængige label Howard Records. Han er leder af en sekstet i eget navn og er med i flere andre ensembler. Hans tilgang til klaveret er præget af en omhyggelig teknik, af en maksimalistisk minimalisme og af såvel det virtuose som det følsomme.

Kamil Piotrowicz har optrådt i USA, Europa og i Sydafrika. Han har arbejdet sammen med bl.a. Jaimie Branch, Christian Lillinger, Tim Berne, Peter Knight, Jacob Anderskov, Lotte Anker, Timothée Quost, Tizia Zimmermann og Jan Młynarski.

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events