Debutkoncert – Agnė Pasaravičienė, klaver

Pianisten og komponisten Agnė Pasaravičienė afslutter sine studier i solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg med denne koncert. Solistklassen er det højeste niveau ved konservatoriet.

Agnė Pasaravičienė er en litauisk komponist og pianist, der blander moderne jazz og nutidige klassiske elementer i sine kompositioner og i sin liveoptræden. Hun skriver musik for forskellige besætninger, herunder solo klaver, duo for klaver og kontrabas, og moderne jazzkvartet. Alle disse konstellationer medvirker ved hendes debutkoncert.

I de senere år har Pasaravičienės kompositionsarbejde opnået anerkendelse ved internationale konkurrencer i komposition, og hendes musik er nu i to år i træk blevet udvalgt til den årlige opsamlingsplade “Jazz fra Litauen”. Hun fremstår således som en af landets førende jazzkunstnere.

For nylig fik hendes musik flot omtale i den litauiske presse: “Agnė Pasaravičienė er en yderst overbevisende pianist og komponist, hvis klare musikalske ideer, motiver og tanker bliver udviklet op mod store kulminationer, og som fortæller vigtige og spændende historier.”

 

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events