09.03.2020

Coronavirus: Aflysning af alle koncerter m.m. samt al fremmøde til undervisning

DJM følger myndighedernes anbefalinger om coronavirus tæt og opdaterer løbende denne side.

Seneste nyt pr. 23. marts:

I dag, mandag middag d. 23. marts, blev der igen afholdt pressemøde i statsministeriet. Her forlængede regeringen nedlukningen af en lang række funktioner og institutioner i Danmark.

Derfor forlænger Det Jyske Musikkonservatorium nu nedlukningen af alle aktiviteter på vore to adresser frem til og med 2. påskedag, mandag d. 13. april. Alle ansatte og studerende skal fortsat ikke møde op på vores to uddannelsessteder i Aarhus og Aalborg, og alle aktiviteter er aflyst, uanset om der er tale om koncerter eller andre typer af arrangementer.

Seneste nyt pr. 20. marts –  særligt for studerende:

Særlig information om SU og COVID-19 kan findes på SU-styrelsens side her.

Seneste nyt pr. 16. marts – særligt for studerende:

Kulturministeriet har været i kontakt med Uddannelses- og Forskningsministeriet, som oplyser, at der nu er retningslinjer tilgængelige på www.coronasmitte.dk i form af spørgsmål/svar fra institutioner og studerende.

Retningslinjerne er udarbejdet af Uddannelses- og Forskningsministeriet og vil løbende blive opdateret. Vi vil derfor opfordre jer til at følge med på: https://politi.dk/coronavirus-i-danmark/hvis-du-er-studerende

Seneste nyt pr. 11. marts

Det Jyske Musikkonservatorium lukker ned for al aktivitet – koncerter og events samt fremmøde til undervisning – med øjeblikkelig virkning.

Onsdag aften d. 11. marts blev der afholdt pressemøde i statsministeriet.

Konsekvenserne af udmeldingerne på dette pressemøde er, at der lukkes ned for en lang række af funktioner og institutioner i Danmark.

På Det Jyske Musikkonservatorium betyder dette, at alle aktiviteter på vore to adresser er lukket ned med øjeblikkelig virkning. Denne lukning vil i første omgang gælde i 2 uger, frem til fredag d. 27. marts inkl.

Det betyder, at alle ansatte og studerende gældende fra onsdag aften ikke skal møde op på vores to uddannelsessteder i Aarhus og Aalborg. Det betyder ligeledes, at alle aktiviteter er aflyst, uanset om der er tale om koncerter eller andre typer af arrangementer.

I forhold til undervisningen vil konservatoriet forholde sig til, hvilke uddannelsesaktiviteter, der muligvis ville kunne videreføres på nettet. Hjemmesiden vil løbende blive opdateret, og der vil blive sendt mails ud.

Spørgsmål i den forbindelse kan rettes til rektor Claus Olesen.

Vi henviser i øvrigt til de officielle retningslinjer og informationer fra Beredskabsstyrelsen vedr. situationen.

Alle nyheder