08.01.2020

Avantgarde aus Dänemark

Det tyske kormagasin Chorzeit bringer i sit januar-nummer en stor artikel om RAMA Vocal Center ved DJM i Aalborg. Artiklen beretter udførligt og begejstret om underviserne og de mange forskellige fagdiscipliner ved centret, både på den selvstændige kandidatuddannelse i Rytmisk Korledelse, og på de forskellige former for inspirationskurser og efteruddannelser, herunder muligheden for som korleder at være i løbende dialog med underviserne i Aalborg omkring sit eget, hjemlige korarbejde.

Også de fysiske rammer omtales meget positivt, og samlet set beskriver artiklen RAMA vokal Center som stedet, hvor man skal hen for at lære af de bedste inden for pop- og jazzkorledelse. Artiklens forfatter arbejder som musikpædagog og korleder i Berlin og har selv en master fra RVC. Hun er med til at etablere uddannelsestilbud inspireret af RVC i Berlin og Köln.

Chorzeit har 25.000 abonnenter og et oplag på 30.000. Magasinet udkommer også online (1,09 Euro) og henvender sig til alle aktive på den tyske korscene, inden for alle genrer, med nyheder, begivenheder, tips og andet relevant for arrangører, korledere, organister, undervisere osv.

Se artiklen fra januar 2020-udgaven her.

Alle nyheder