Debutkoncert – Jakob de Place, trommer

Trommeslager Jakob de Place afslutter sin uddannelse fra solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium med denne koncert.

Ved koncerten præsenterer han sig som en del af trioen Akabanga, der spiller afrikansk og afrikansk inspireret musik på højt niveau – og i højt tempo!

Jakob skriver selv om sin debutkoncert:

“Hey fam 🙂
Kom og se mig blive færdig med min super-duper lange uddannelse, når jeg spiller debutkoncert d. 3 oktober med mine 2 gode venner, Mikas og Justo.

I Akabanga sætter vi ild til dansegulvet med vores instrumentale clubbangers. Trioen er stærkt inspireret af musik fra flere forskellige afrikanske stammer, både på den vestlige og østlige side af kontinentet. Musikken kan til tider være repetitiv og nærmest trance-agtig, men samtidig indeholder den også elementer af vildskab og ekstase.

Justo Gambula (bas/keys) har rødder i Tanzania, og Mikas Bøgh (gtr/keys) og Jakob De Place (trm) har boet det meste af vores ungdom i Bamako, Mali. Sammen laver vi vores egen form for afrobeat, hvor vi mixer melodier, beats, rytmer og lyde fra mange forskellige traditioner.”

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events