M56;10: DJM i Aarhus Festuge

Traditionen tro spiller en række studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium på festugens åbne scene i Mølleparken. De optræder i små ensembler, til dels sat sammen til lejligheden her i begyndelsen af det nye studieår. De studerende optræder begge søndage i festugen, d. 27. august og d. 3. september.

Her kan festugens publikum opleve mangfoldigheden og bredden blandt konservatoriets studerende, musikken når vidt omkring: Fra pop over rock, verdensmusik, singer-songwriter, jazz, elektronisk … og alt muligt ind imellem.

Program

12.00: NOMAZZ
Studerende fra den internationale Nordic Master in Jazz-uddannelse spiller ung, nutidig jazz. Uddannelsen udbydes i samarbejde med andre nordiske konservatorier.

13.00: Niklas Runge
Niklas Runge byder på storladen indierock, med inderlighed og komplekse arrangementer. Klassiske elementer spiller lige så stor rolle som rockens instrumenter. Vokal og kor har en central rolle, hvor stemmens kunnen vises frem. Teksterne er ærlige og sårbare og fortællingerne personlige.

14.00: Magnur
Magnur skaber en hvirvelvind af musik der rækker fra bla. Drum’n’ fusionsbas og Dance i 7/4 til algoritmisk smadder og kæk støj-disco. Vokalen er en rød tråd, som formidler både voksen-eksaminer og kærlige erklæringer i alle afskygninger. Det kan godt blive ret crazy: der sker meget og det kan være voldsomt, larmende og indtrængende. Men bare rolig, du er i gode hænder.  Intention er aldrig at støde men at udfordre og udvikle sig til et mere åbent og omsorgsfuldt menneske. Det hårde og det bløde giver plads til hinanden, alle følelser og stemninger er lige vigtige og  udelukker ikke hinanden.
På scenen er Magnur et sårbart, nuttet og hæsblæsende sansebombardement, du ikke kan slippe væk fra!

15.00: Martin Buster
Martin Buster er en blanding af intimitet og et dybt tekstunivers med catchy melodier. Hans sjælfulde stemme og akustiske instrumenter er omsluttet af synths, effekter og trommemaskiner, der tilsammen lyder som en indianerstamme fra fremtiden, der synger i kor under en klar stjernehimmel. Teksterne stammer fra Martin Busters egne livsbetragtninger og skaber et sikkert fundament for en stærk og sammenhængende musikalsk fortælling. Live evner Martin Buster at give sine numre en ny dimension, her bliver den elektroniske pop og singer/songwriter-stilen understøttet at elementer fra alt mellem Rock og EDM. Med højspændt energi og dedikation evner Martin Buster og hans band (guitar, trommer, keys) både at smadre lydmuren og bygge den op igen. 

Alle koncerterne i Møllerparken har fået overskriften M56;10, fordi det lige præcis er de koordinater, man skal følge for at havne midt i Mølleparken og opleve nogle af byens bedste upcoming artister, håndplukket af en række Aarhus-arrangører.

Alle events