M56;10: DJM i Aarhus Festuge

Traditionen tro spiller en række studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium på festugens åbne scene i Mølleparken. De optræder i små ensembler, til dels sat sammen til lejligheden her i begyndelsen af det nye studieår.

De studerende optræder begge søndage i festugen, d. 27. august og d. 3. september. Her kan festugens publikum opleve mangfoldigheden og bredden blandt konservatoriets studerende, musikken når vidt omkring: Fra pop over rock, verdensmusik, singer-songwriter, jazz, elektronisk … og alt muligt ind imellem.

Program

12.00: FREQUENS
FREQUENS er et instrumentalt Aarhus-baseret funk/fusionsband, der gør en dyd ud af at musikken skal kunne mærkes både i kroppen og i hjernen og at det ikke bliver for navlepillende introvert. Musikken flyder frit fra det 5 mand stærke lineup, der elsker at dele glæden ved at spille med sit publikum. Musikken er både groovy, smuk, inderlig og en ren energiudladning.

13.00: Push the Power Button
Projektet “Push the Power Button” udforsker det musikalske landskab fra den instrumentale fusionsæra i 70’erne og frem til slut-80’erne. Koncerten byder både på originale kompositioner og på bandets egne coverversioner af melodier fra de helte, projektet er inspireret af. “Push the Power Button” hylder sine rødder og viderefører samtidig kunstformen på sin egen måde. Musikken lever i nuet men står på skuldrene af navne som David Sanborn, Yellow Jackets, Mezzo Forte etc.

14.00: freja
freja er en dansk fortælling om sindets dybe afkroge, hvor angsten, længslen og ensomheden bor. En fortælling, der sætter ord, lyd og billeder på endeløs tankemylder, jalousi og følelsen af at være fremmed for sig selv. freja tager dig i hånden fra start til slut med en klar og nærværende vokal, som understøttes af brede synth-flader, tunge beats og sårbare melodilinjer. Det progressive univers efterlader dig med fortællingen om det helstøbte sind i medgang og i modgang.

15.00: CHRIT
CHRIT er et nyt dansk band, der bevæger sig inden for eksperimenterende rock, punk og shoegaze. Bandet skriver originale numre og er fælles om at komponere og arrangere al musikken. CHRIT gør en dyd ud af at have velskrevne og til tider humoristiske sangtekster, der udføres af en stærk kvindelig leadvokalist. Til koncerterne kan man forvente en lydmur af effekter fra et tæt-spillende band og en live performance, man ikke kan undgå at blive fanget af. Hvis man er fan af bands som IDLES, Sonic Youth og det tidlige Arctic Monkeys, vil man ikke gå glip af en koncert med CHRIT.

Alle koncerterne i Møllerparken har fået overskriften M56;10, fordi det lige præcis er de koordinater, man skal følge for at havne midt i Mølleparken og opleve nogle af byens bedste upcoming artister, håndplukket af en række Aarhus-arrangører.

Alle events