image description

Bodil Krogh

Docent i hørelære

Mobil:    29 36 49 56

Statsprøvet musikpædagog 1976 fra Det jyske Musikkonservatorium med hovedfaget hørelære. Ophold i bl.a. Ungarn med studier i kordirektion, klaver og hørelære.

Fra 1976-1990 ansat ved Holstebro Musikskoles MGK som underviser i hørelære, teori, brugsklaver og kammermusik, og desuden som akkompagnatør/repetitør.

Fra 1976-2001 timelærer i hørelære ved landets klassiske konservatorier. Siden 2001 docent i klassisk hørelære ved DJM. Har desuden virket som akkompagnatør og repetitør for især sangere.

Har medvirket ved en lang række koncerter, både solo og i samarbejde med bl.a. sopranen Dorthe Steengaard, pianisterne Kitha Grosen og Frode Stengård, cellisterne Kunner Kvaran og Brian Friisholm og violinisterne Vibeke Lund Nielsen og Sergei Azizian.

Forfatter til bogen PRIMA VISTA SANG, en bog til selvstudium og undervisningsbrug på videregående niveau. Indeholder øvelsesmateriale, sangeksempler og cd med akkompagnement til sangene, indspillet af forfatteren. Bogen er udgivet på DJM i 2011. I 2013 oversat til engelsk med titlen PRIMA VISTA , Sight-reading and Singing.