Klaveraften – Albin Axelsson og Hao Deng

Albin Axelsson og Hao Deng studerer klassisk klaver ved Det Jyske Musikkonservatorium. De blev begge udvalgt til at spille en koncert med henholdsvis Aarhus og Aalborg Symfoniorkester efter musikkonservatoriets solistkonkurrence i foråret.

Ved denne koncerten spiller de et klaverværk hver af henholsdsvis Brahms og Beethoven. Desuden spiller Axelsson en sonatine af Ravel og en miniature, han selv har skrevet.

Program

Albin Axelsson: Miniature in A major
Ravel: Sonatine
Brahms: Fra op. 118, Seks klaverstykker, nr 3, 6
Albin Axelsson

Beethoven: Sonate i Es-dur, op. 31 nr. 3.
Hao Deng

Medvirkende

Albin Axelsson
Svenske Albin Axelsson har modtaget adskillige priser, heriblandt førsteprisen i Gøteborg Internationale Klaverkonkurrence 2021. Han er en erfaren solist og har optrådt flere gange med bl.a. Norrlandsoperan Symphony Orchestra, hvor han har spillet koncerter af Tchaikovsky, Rachmaninoff og Mozart.

Hao Deng
Kinesiske Hao Deng  startede sine studier i Kina på Tianjin Conservatory. Hun er kandidat fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København og studerer nu i solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium. Under sine studier i Danmark har hun spillet en lang række koncerter, lige som hun har spillet en række succesfulde solo-recitals i Holland. Deng har bl.a vundet andenprisen ved Gøteborg Internationale Klaverkonkurrence. Hun spiller som solist med Aalborg Symfoniorkester d. 24. august.

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events