Masterclass med Christian Lindberg, basun (SE)

Christian Lindberg er basunist, dirigent, komponist, performer og musikentreprenør – og regnes for en af vor tids største messingblæsere!

Masterclassen er åben for alle interesserede, og der er fri entré

Christian Lindberg begyndte som trompetist men skiftede til basun som 16-årig. Allerede som 18-årig spillede han i Stockholmoperaens orkester. Han er uddannet i London og Los Angeles. Som 23-årig, i 1981, vandt han den nordiske solistbienales konkurrence og har siden været en af verdens førende solister på sit instrument.

Lindberg har indspillet over 70 cd’er og uropført over 300 værker, mange skrevet direkte til ham. Siden 90’erne komponerer han også selv, hans musik er bl.a. blevet opført af Chicago Symfonikerne. Siden 2000 virker han også som dirigent. Lindberg har taget patent på en nyudvikling af basunens ventilsystem.

Det er et scoop, at DJM kan præsentere denne masterclass, som er muliggjort af Conn-Selmer og arrangeret i et samarbejde med Prinsens Musikkorps. Senere på ugen spiller Christian Lindberg to koncerter med Prinsens Musikkorps, bl.a. i Rådhushallen i Aarhus d. 16. maj.

Program

18.00-19.45: Masterclass
20.15-21.30: Masterclass og Q/A

Alle events