KONSert Aalborg – næste generation

Program

Blå Storm
Med stor indlevelse og nerve fortolker Blå Storm gamle og nye bluesnumre. Musikken har rødder i blues, men trækker også elementer fra funk og soul. Med den stormfulde energi er der garanti for, at det bliver meget svært at sidde stille.

Guitar og vokal: Sebastian Ring
Trommer: Oliver Brun
Bas: Anders Knudsen

EMIL
Spænd hjelmen! eller tag den helt af? – når EMIL lukker dig ind i et univers af afbrændthed, indebrændthed og affundethed. Det går stærkt, når alle idioterne skal have af vide at de er nogle skiderikker, og det bliver ømt, når EMIL finder ud af at det nok er ham, der er skiderikken. EMIL pakker punk energi og rendestens poesi ind i popmusik, som du både kan slå hjernen fra og danse til, men også samle følelserne op og forholde dig til.
Tag med til terapisession hos EMIL, hvor det er bumsen, der sætter dagsordenen, ikke socialrådgiveren – selvom EMIL beholder cykelhjelmen på lidt endnu.

Vocal: Emil Heftholm
Guitar: Mikkel Winther
Trommer: Simon Kavi

Popfar
”Jeg skriver til dem, der elsker hverdagen – og dem der frygter klaustrofobien. Det gør jeg nemlig selv. Begge dele. Når jeg synger om “Familiefabrikken” og forpligtelserne, så griner jeg af mig selv og det vanvittige – OG dejlige projekt – det er at blive voksen med unger, parforhold og hverdag. “Voksenfest” minder mig om, at det er ok at glæde sig til en rolig søndag morgen – frem for en uge med tømmermænd.

Men derfor kan vi godt nyde dansen nu. Jeg skubber bare lidt til min forestilling om hvordan jeg burde være – jeg vil så gerne være rigtig og er bange for at fejle. Når jeg ser mig selv med PopFars briller, så bliver livet meget lettere. Han giver mig plads til at danse og grine, mens jeg kigger kærligt på livet og mig selv. Ham kan jeg ikke undvære”, siger PopFar.

Vocals: Henrik Mathorne
Backing Vocals & Duets: Camilla Haugbjerg
Keys & Backing Vocals: Gustav Bjerrum
Bass & Backing Vocals: Shona Melis
Drums: Simon Kavi
Guitars: Mikkel Winther Petersen

 

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events