KONSert Aalborg – næste generation

Som en vigtig del af deres uddannelse spiller de studerende koncerter, solo eller med større eller mindre grupper, hvor de på skift har ansvaret for at sammensætte et koncertprogram.

Program

Popfar
”Jeg skriver til dem, der elsker hverdagen – og dem der frygter klaustrofobien. Det gør jeg nemlig selv. Begge dele. Når jeg synger om “Familiefabrikken” og forpligtelserne, så griner jeg af mig selv og det vanvittige – OG dejlige projekt – det er at blive voksen med unger, parforhold og hverdag. “Voksenfest” minder mig om, at det er ok at glæde sig til en rolig søndag morgen – frem for en uge med tømmermænd.

Men derfor kan vi godt nyde dansen nu. Jeg skubber bare lidt til min forestilling om hvordan jeg burde være – jeg vil så gerne være rigtig og er bange for at fejle. Når jeg ser mig selv med PopFars briller, så bliver livet meget lettere. Han giver mig plads til at danse og grine, mens jeg kigger kærligt på livet og mig selv. Ham kan jeg ikke undvære”, siger PopFar.

Vocals: Henrik Mathorne
Backing Vocals & Duets: Camilla Haugbjerg
Keys & Backing Vocals: Gustav Bjerrum
Bass & Backing Vocals: Shona Melis
Drums: Andreas Skak
Guitars: Sebastian Ring Olsen

Blå Storm
Med stor indlevelse og nerve fortolker Blå Storm gamle og nye bluesnumre. Musikken har rødder i blues men trækker også elementer fra funk og soul. Med den stormfulde energi er der garanti for, at det bliver meget svært at sidde stille.

Guitar og vokal: Sebastian Ring Olsen
Trommer: Oliver Brun
Bas: Anders Knudsen

Jack Mensa
Kunstneren Jack Mensa satser på at tryllebinde sit publikum med det kommende album ”Back to Me”. Albummet viser Jacks musikalske kunnen og lyriske dybde og bliver uden tvivl en overbevisende rejse for lytteren.

Mensa’s særlige stemme og Winther’s mesterlige guitarspil skaber en dynamisk synergi, der løfter alle sangene på albummet, som både indeholder sjælfulde ballader og energiske ’anthems’. Albummet viser dermed Jacks kunstneriske alsidighed og hans evne til at forbinde sig til lytteren via musikken.

Koncerten byder på et par af Jacks favoritter.

 

 

 

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events