KONSert Aalborg – næste generation

CHRIT er et nyopstartet, dansk band, der bevæger sig inden for eksperimenterende rock, prog og post-punk. De skriver originalt musik i et tæt samarbejde, og komponerer og arrangerer alt musikken sammen. Bandet gør en dyd ud af at have velskrevne og til tider humoristiske sangtekster, der udføres af en stærk kvindelig leadvokalist. Til koncerterne kan man forvente en lydmur af effekter fra et tæt-spillende band, der leverer en storslået teatralsk live performance, man som publikum ikke kan undgå at blive fanget af. Hvis du er fan af bands som IDLES, Sonic Youth og det tidlige Arctic Monkeys, vil du ikke gå glip af en koncert med CHRIT.

LURZ: varying between fun and funky music to songs about heartbreak, I have a lot of fun making music and like my audience to take part in that

Andreas Brandt
Teatralsk rock og inderlig Americana mødes i en skarpskåret koncertoplevelse, når Meatloafs uægte barnebarn indtager scenen med sin frembrusende energi og opmærksomhedsvækkende nærvær.
Andreas Brandt leverer sine tragiske historier iklædt en grandios og flamboyant rockfrakke, som skaber en ny og ekstravagant vinkel på singer / songwriter-stilen, hvor interaktionen mellem performer og publikum har førsteprioritet.
Lineup:
Andreas Brandt – guitar/vokal
Camilla Haugbjerg – vokal
Anton Torin – Guitar/vokal
Andreas Pagaard – Bas/vokal
Anton Larsson – Trommer/vokal

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events