KONSert Aalborg

Ved denne koncert præsenterer vi et gæstebesøg af en af de mest markante sangere på samtidens internationale jazzscene, David Linx.

David Linx
Linx er leder af Jazz Vocal-afdelingen ved musikkonservatoriet i Brussel gennem flere årtier og har i sin lange karriere arbejdet med førende jazzkunstnere som fx Kenny Wheeler, Toots Thielemans, Billy Cobham, Gonzalo Rubalcaba og mange andre. Han har desuden over 20 udgivelser bag sig.

David Linx kommer til Aalborg som leder af et internationalt orkester bestående af unge jazzmusikere fra de bedste europæiske musikkonservatorier, EJSC (European Jazz’s cool), som led i orkestets Europa-turné. EJSC er et innovativt jazz-kunstnerisk samarbejde, startet af Saint Louis College i Rom. Målet med EJSC er at støtte unge musikeres professionelle og kunstneriske udvikling gennem koncerter og indspilninger med førende internationale kunstnere.

DJM Aalborg har arbejdet sammen med Saint Louis College i Rom ved en række forskellige lejligheder. Senest var tre studerende og en underviser i Rom i oktober for at spille sammen med konservatoriestuderende fra fem forskellige lande under ledelse af erfarne jazzmusikere, herunder blandt andre David Linx. Ved Linx-koncerten d. 1. december i Aalborg medvirker pianisten Lukas Dgebuadze, som efter at have været indveksler på DJM i Aalborg nu er ordinær studerende på kandidatuddannelsen i rytmisk musik.

 

 

 

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events