KONSert Aalborg

Det er en vigtig del af uddannelsen ved musikkonservatoriet at spille koncerter, hvor de studerende selv har ansvaret for at sammensætte et program. Efter koncerten får de optrædende feedback fra en underviser og to medstuderende.

Hvert navn optræder i 25 eller 45 minutter, afhængig af studieniveau, typisk sammen med en gruppe medstuderende. De optrædende repræsenterer et bredt spektrum af rytmisk musik, fra jazz over pop, rock m.m. til elektronisk musik.

Program

Carl Emil Tofte Jensen, bas
Jonas Agerskov, trommer
Frederik Kistrup Simonsen, sang – aka Arcus
Liisi Oja, klaver

Om Arcus:
Et soloprojekt fra den aalborgensiske sangskriver Frederik Kistrup Simonsen. Med stor inspiration fra navne som Pink Floyd, Bon Iver, Phill Collins, Alex Vargas og Tim Christensen er Arcus en musikalsk oplevelse, som emmer af melankoliens mørke og håbets lys.

Store og brede lydtæpper indhyller lytteren og tager dig med på en rejse ind i et sangskrivningsunivers, som maler med penselstrøg fra rockmusikkens dundrende farvepallette, med strejf fra rytmisk kormusik, funk og 80’er pop.

Arcus siger selv om sin musik:
“Jeg vil gerne lave musik som også efterlader et varigt aftryk i ørerne og trække spor på lytterens auditive nethinde.De musikalske elementer skal skabe en sammensmeltning til et større hele, fyldt med 80’er trommer, store klangflader og myriader af korstemmer. Koblingen mellem rå rockguitar og dansende synths danner rammen for musikken, som forankres i kraften for det udtryk, jeg forsøger at sende ud med mine sange.”

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events