Klavermatiné: Gustav og Gradus

En spændende klaverdag i Aarhus

Det er en stor glæde at kunne invitere til koncert, artist talk og åben masterclass med den fantastiske og populære unge danske pianist Gustav Piekut, som i en tidlig alder er kommet meget langt i karrieren som klaversolist. Han har spillet med en lang række danske og internationale orkestre, udgivet anmelderroste cd’er og vundet en række priser, herunder DR P2’s talentpris.

Gustav Piekut optræder sammen med flere talentfulde og helt unge studerende fra Gradus Junior College, et talentudviklingsprogram for pianister mellem 8 og 20 år, etableret som et samarbejde mellem klaverskolen Gradus og Det Jyske Musikkonservatorium.

Gustav Piekut studerede selv på klaverskolen Gradus fra han var 11 til 19 år og har siden studeret i Berlin og nu i København, hvor han også bor.

Artist Talk

Efter koncerten, ca. kl. 15:00-15:40, vil Gustav Piekut fortælle om sin karriere og om moderne musikformidling – publikum er velkommen til at stille spørgsmål.

Efterfølgende vil der være et glas og en snack.

Åben masterclass

Fra 16:00 til 20:30 kan man opleve Gustav Gustav Piekut i rollen som underviser og inspirator, når han giver masterclass til nuværende studerende ved Gradus Junior College og studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium, ligeledes i Kammermusiksalen.

Velkommen til en spændende klaverdag i Aarhus- og det er helt gratis!

Se mere om Peikut på hans hjemmeside: www.gustavpiekut.com
Der er mere info om Gradus Junior College her.

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events