Interaktivt event – Et show og en JungleJam

Musik- og danseshow i samarbejde med to kunstskoler fra Holland og Sverige

Uddannelsen “Rytmisk Musik og Bevægelse” (RMB) på Det Jyske Musikkonservatorium samarbejder under overskriften “Next Move” med to kunstskoler i Holland og Sverige, der har dans som primært fokusområde. 13 studerende fra de tre skoler har arbejdet intenst sammen i tre uger fordelt over hele studieåret med forskellige projekter, praktikker og tværæstetiske oplæg omkring musik, dans og bevægelse.

I ugen op til denne event mødes de igen for i fællesskab finde ud af, hvordan alle disse inputs kan komme i spil i et fælles show – og det kan antage mange former. Du er nødt til at komme og opleve det selv! Men helt sikkert bliver der en masse bevægelse, dans, trommer, interaktion og overraskelser.

Som en af de danske studerende fortæller: “Denne event skal samle publikum om det, der er fedt, nemlig musik og bevægelse. Der vil, hvis man vil, være interaktivitet men også tid til at læne sig tilbage og nyde showets sprøde toner, og det visuelle indtryk vil også blive stimuleret!

Der vil også være mulighed for at købe kolde drikkevarer til en fordelagtig pris. Showet varer ca. en times tid. Efterfølgende vil der være mulighed for at hænge ud til “Jungle Jam” med sang, dans og trommer. Kom, som du er!”

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events