Blinde Vinkler – Aarhus Jazz Orchestra x DJM

Oplev helt ny bigbandmusik skrevet med udgangspunkt i menneskets blinde vinkler og alle de lyde, vi normalt overhører.

Alle vegne hvor vi lytter, er der blinde vinkler. Lyde vi ikke lægger mærke til, mennesker vi overhører, meninger og følelser vi ignorerer og nye perspektiver, som ikke vækker genklang. Til denne koncert kan du opleve ny bigbandmusik skrevet og arrangeret af studerende ved Det Jyske Musikkonservatorium, hvor de studerende har udforsket og forstærket alle de blinde vinkler – alt det, vi normalt ikke ser og hører – og omsat det til musik for bigband.

Aarhus Jazz Orchestra ønsker som orkester at bidrage til, at der bliver skrevet ny musik for bigband i Danmark, herunder at undersøge (og udvide) grænserne for hvad er bigband er, og hvordan det kan lyde. Samtidig ønsker vi at bidrage til et sundt og mangfoldigt vækstlag af komponister og arrangører.

Orkestret har i mange år samarbejdet med Det Jyske Musikkonservatorium, og har i dén forbindelse spillet musik af og med bl.a. KALEIIDO, Abekejser, Athletic Progression og ikke mindst det DMA Jazz nominerede album Tutku med Kalaha, arrangeret af studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium.

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events