AFLYST: Aarhus International Piano Competition – Åbningskoncert

Igen i 2021 er Aarhus Symfoniorkester, Musikhuset Aarhus, Det Jyske Musikkonservatorium og Juhl-Sørensen A/S vært for en international klaverbegivenhed i topklasse. Aarhus International Piano Competition finder nemlig sted for sjette gang fra den 27. februar til den 6. marts. Her vil musikhuset emme af klavermusik, spænding og høje forventninger, når 42 af verdens største klavertalenter i alderen 11-21 år gæster Aarhus.

De deltagende pianister vil stå for helt unikke og storslåede koncertoplevelser. Så kom og følg den næste generation af de største koncertpianister som på deres vej gennem konkurrencens tre runder vil sikre uforglemmelige musikoplevelser med deres musikalitet, indlevelse og virtuositet. To unge danske pianister vil være garanteret deltagelse i konkurrencen.

Pianisterne dyster om pengepræmier på i alt 436.000 kr. og koncertengagementer med danske symfoniorkestre, på sommerfestivaler og i musikforeninger. Der uddeles også en publikums-pris, som alle er velkomne til at deltage i afstemningen om.

Der er gratis entré til åbningskoncerten og de indledende runder, mens billet til finalekoncerten kan købes gennem Aarhus Symfoniorkester, som også medvirker ved lejligheden.

Til åbningskoncerten vil to unge danske klaverkometer, Gustav Piekut og David Munk-Nielsen, spille både duo og solo og således på flotteste vis skyde konkurrencen i gang. Begge pianister vandt i henholdsvis 2017 og 2019 2. pris samt en række specialpriser ved Aarhus International Piano Competition.

Læs meget mere om konkurrencen på: www.pianocompetition.dk

Foto: Tom McKenzie

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events