DJM@Salling Rooftop, Aalborg: RAA TORSDAG

Konferencier: Luca Manczuk

Program:
15.00: Aisté Kubiliute
Aistė er singer-songwriter og lidenskabelige musikentusiast fra Litauen med stor kærlighed til r&b, soul og jazz. I sin musikalske stræben søger Aisté at oversætte følelser og historier fra sit liv til melodier, der rører sjælen, og inderlige tekster med et strejf af ironi og humor. Aisté inviterer publikum til at dykke ned i den intime atmosfære, hendes musik skaber, og opleve et bredt tæppe af følelser.

15.30: Andreas Brandt
Teatralsk rock og inderlig americana mødes i en skarpskåret koncertoplevelse, når Bruce Springsteens uægte barnebarn indtager scenen med sin frembrusende energi og sit opmærksomhedsvækkende nærvær.
Andreas Brandt leverer sine tragiske historier iklædt en grandios og flamboyant rockfrakke, som skaber en ny og ekstravagant vinkel på singer-songwriter-stilen, med indspark fra Americana/Gospel og Musical Theater.

“Det er edderrådme imponerende skruet sammen! Elsker livskrisestemning tilsat humor og en snert Father John Misty og storladen musical med glimmer og lugt af rendesten og gammel røg.”
– Johan Olsen, Magtens Korridorer

16.00: Danefae
“Bandet spiller fortrinligt, vokalen er flot, og det nordiske islæt giver et spændende udtryk” – sådan lød konklusionen fra heavymetal.dk’s anmeldelse af bandet, hvis debutalbum udkom i 2022.

Danefae er et progressivt rock/metal band, der med den klare leadvokal og tunge riffs på elegant vis henter inspiration fra både moderne progressiv metal og fra danske traditionelle tekster og melodier.

Ovenpå en noget alternativ turné i efteråret, hvor koncerterne fandt sted i blandt andet vikingelanghuse, grotter og bunkere er bandet nu klar til at genindtage spillestedernes scener. Fra 2024 vil man kunne opleve et tungere Danefae med budskaber om alt fra Ragnarok til sange om håb.

Alle events