Lytteaften: Momentous

Kom med til en aften på Sound Art Lab i Struer med eksperimenterende lydoptrædener af studerende i elektronisk komposition fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg – og oplev Camille Roth’s work-in-progress lydinstallation: Én ende.

Et hold studerende fra linjen Elektronisk Lyd og Musik på bacheloruddannelsen ved DJM i Aalborg optræder denne aften med elektroniske eksperimenter, som en kulmination på deres kreative rejse i forbindelse med et ophold på Sound Art Lab i Struer, Lydens By. Sound Art Lab er et nationalt værksted for lyd og kunst, der udbyder residencies, midlertidige arbejdspladser, kurser og undervisning, alt sammen med lydkunst som omdrejningspunkt.

Under deres ophold er seks førsteårsstuderende dykket ned i forskellige materialers konceptuelle og soniske potentiale, med det formål at skabe deres egne kompositioner.

Lydinstallation i 3D

Lydkunstneren Camille Roth præsenterer samme aften et work-in-progress, “Én ende”, en lydinstallation i to rum, som hun arbejder på under sit residency-ophold på Sound Art Lab.

Lydinstallationen tager udgangspunkt i en idé om forbindelser over distancer, den rumlige udstrækning imellem folk, og i måden vi gennem lyd kan konstruere forestillinger om forbindelse til andre steder. En lydlig figur – en sanselig og rumlig tilstedeværelse – begynder i ét rum og ender i et andet. Som en tredimensionel skulptur, hvor man er nødt til fysisk at bevæge sig rundt om den, for at opleve den i sin helhed, er man også her nødt til at bevæge sig rundt, for at høre den fra begge ender.

Arrangementet er gratis og alle er velkomne.

Medvirkende

Jarl Kaad, Henrique Lopes, Luca Manczuk, Mads Martinussen, Christian Ernst Empleo Thomsen og Dániel Varga, studerende ved DJM
Camille Roth, lydkunstner

Alle events