KONSert Aalborg – næste generation

Som en vigtig del af deres uddannelse spiller de studerende koncerter, solo eller med større eller mindre grupper, hvor de på skift har ansvaret for at sammensætte et koncertprogram.

Program

CHRIT er et nyopstartet, dansk band, der bevæger sig inden for eksperimenterende rock, prog og post-punk. De skriver original musik i et tæt samarbejde og komponerer og arrangerer al musikken sammen. Bandet gør en dyd ud af at have velskrevne og til tider humoristiske sangtekster, der udføres af en stærk kvindelig leadvokalist. Til koncerterne kan man forvente en lydmur af effekter fra et tæt-spillende band, der leverer en storslået teatralsk live performance, man som publikum ikke kan undgå at blive fanget af. Hvis du er fan af bands som IDLES, Sonic Youth og det tidlige Arctic Monkeys, vil du ikke gå glip af en koncert med CHRIT.

LURZ – varying between fun and funky music to songs about heartbreak, I have a lot of fun making music and like my audience to take part in that.

Andreas Brandt – teatralsk rock og inderlig Americana mødes i en skarpskåret koncertoplevelse, når Meatloafs uægte barnebarn indtager scenen med sin frembrusende energi og opmærksomhedsvækkende nærvær. Andreas Brandt leverer sine tragiske historier iklædt en grandios og flamboyant rockfrakke, som skaber en ny og ekstravagant vinkel på singer / songwriter-stilen, hvor interaktionen mellem performer og publikum har førsteprioritet.

Lineup:
Andreas Brandt – guitar/vokal
Camilla Haugbjerg – vokal
Anton Torin – Guitar/vokal
Andreas Pagaard – Bas/vokal
Anton Larsson – Trommer/vokal

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events