GREEN QUEEN – slagtøjsturné

Den fantastiske slagtøjsspiller David Hildebrandt spiller et vildt program med musik af Louis Aguirre, Simon Christensen og Jexper Holmen. Tre komponister, der – hvor forskellige de end er – er fælles om at skrive ekstrem, kompromisløs musik med udgangspunkt i hardcoremodernisme. Særprægede lyde og former, vild kompleksitet og hæmningsløs voldsomhed.

Hildebrandt er ekspert i denne musik. Han har opført et kæmpemæssigt antal nye værker af de mest radikale komponister gennem hele sin karriere og har oparbejdet en lige så kæmpemæssig erfaring med samme musik.

Koncerten er en unik chance for at høre denne musik, der bevæger sig helt ud til kanten af det mulige.

Program

Louis Aguirre (1968): Oru a Eleggua y Oshún (2015-2016)
Jexper Holmen (1971): Sonata for percussion (2023)
Simon Christensen (1971): Untitled#1….. (2015)
Simon Christensen: Untitled #2….. (2023)
Jexper Holmen: The Green Queen (2004)
Louis Aguirre: Bembé a Yemayá y Oggún (2023)

Koncerten er del af en turné på fem koncerter, hvor det samme program kan høres i Odense 31/10, i Aarhus 3/11, i Esbjerg 4/11 og i København 5/11.
Koncerten er arrangeret i et samarbejde mellem Snow Mask Composers Group, Det Jyske Musikkonservatorium og Syddansk Musikkonservatorium.

David Hildebrandt 
er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums solistklasse med debutkoncert i 2004. Han har et tæt samarbejde med flere internationalt anerkendte komponister og har derfor uropført en lang række værker på spillesteder og festivaler som bl.a. Wigmore Hall, National Philharmonic Warszawa, Huddersfield Festival, Transit Festival, Seoul Drum Festival, Bang on a Can Marathon, Poznan Baroque og Darmstadt Festival. Han er desuden medstifter af flere prisvindende ensembler og er i øjeblikket aktiv med det nystartede Nordic Percussion Group.

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events