RAMA Festival Aalborg 2023

RRAMA Festival 2023

Knap 12 timers gratis musik i et væld af afskygninger, leveret af talentfulde unge musikere fra byens musikkonservatorium.

De studerende ved Det Jyske Musikkonservatorium byder indenfor til konservatoriets årlige festival med musik i alle afskygninger. RAMA Festival er de studerendes egen festival, planlagt og kurateret af de studerende selv.

Gennem koncerterne får publikum et godt indblik i de mange forskellige rytmiske og elektroniske genrer, som konservatoriets studerende arbejder med. Festivalen præsenterer en bred vifte af musik, fordelt over i alt 22 forskellige koncerter i løbet af de knap 12 timer. Koncerterne skifter mellem de tre sale omkring foyerområdet i kælderetagen i Musikkens Hus: Rytmisk Sal, Klassisk Sal og Intim Salen. Ingen kan overkomme det hele, men der er noget for enhver.

Fra nordisk jazz til elektroniske eksperimenter

Oplev fx Jeppe Hauberg Trio, der er inspireret af den sangbare nordiske jazztradition og af jazzen fra slutningen af det 20. århundredes og som stræber mod at formidle jazzens kompleksitet i en mere folkelig æstetik. Eller Lise Ranks, der i begyndelsen af året blev eksponeret gennem sin deltagelse i X Factor med ”My Way”, der gik viralt på Tik Tok; Lise er pt. den eneste kvinde i Danmark, som producerer og synger dansk- og engelsksproget afro. Eller den elektroniske duo SAlii, der eksperimenterer med synthesizere og andre elektroniske instrumenter og med lyde og teknologi, som giver deres musik en unik og original lyd.

Detaljeret program og præsentation af alle optrædende findes på hjemmesiden: www.ramafestival.dk

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events