AFLYST: Debutkoncert – Salvador Olmos, guitar

Guitarist Salvador Olmos debuterer fra DJM

Kom og vær med, når Salvador Olmos spiller sin afsluttende debutkoncert fra solistuddannelsen ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. Han inviterer dig på en rejse ind i sit musikalske univers med flere af sine egne kompositioner og med overraskende synergier.

Salvador arbejder med en moderne, udtryksfuld form for jazz uden grænser. Ud fra et stærkt musikalsk fundament blander hans musik en lyrisk og intelligent post-bob med elementer af klassisk og moderne musik, rock og fri jazz.

Numrene spænder vidt over hele jazzspektret og er alle inspireret af begivenheder, der på den ene eller den anden måde har efterladt et varigt indtryk på Salvador. Numrene er ekspressive, sjælfulde og magnetiske, de er cinematiske og storslåede.

Salvador leverer en sprudlende spilleglæde og innovative dynamikker. Med den interaktion og originalitet, der bliver skabt denne aften, med flere forskellige konstellationer af musikere, vil der blive rykket på grænserne for, hvor magien opstår i det musikalske sprog.

Salvador Olmos orkestrerer denne aften en smitsom og forførende atmosfære, som du ikke vil gå glip af!

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events