Tiltrædelseskoncert: Petra Poláčková, adj. professor, guitar

Tjekkiske Petra Poláčková har vundet en række konkurrencer og har optrådt og givet masterclass på adskillige guitarfestivaler i en lang række europæiske lande samt i Israel og USA.

Det amerikanske musikmagasin ”Cleveland Classical” skrev i sin anmeldelse: “Poláčkovás spil var så teknisk sikkert og musikalsk indsigtsfuldt, at det var utænkeligt, at noget, hun spillede, kunne være svært.”

Ved denne koncert bliver Petra Poláčková officielt udnævnt som adjungeret professor ved Det Jyske Musikkonservatorium. Med udnævnelsen indleder konservatoriet et tættere samarbejde med den tjekkiske guitarist.

Aalborg Guitarfestival

Koncerten er en del af Aalborg Guitarfestival, Danmarks største guitarfestival, d. 12.-20. november. Festivalen byder på koncerter, konkurrence og workshops på en række forskellige lokaliteter i Aalborg. Ud over denne koncert underviser Petra Poláčková to dage på en masterlass for konservatorie- og MGK-studerende, og hun sidder som jurymedlem ved finalekoncerten d. 19. november ved Aalborg International Guitar Competition.

Der er gratis entré til koncerten, men billetter skal bestilles på forhånd: Bestil billet (kun 50 pladser)

 

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events