Panoramafestival – Sound Healing Session with Kaninen A Bunny Shack PopUp

Del af Music City Aarhus 2022

Panorama er en årligt tilbagevendende festival for samtidsmusik ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, planlagt og kurateret af de komponiststuderende. I 2022 byder festivalen på fem koncerter i Musikhuset d. 25. til 27. marts, med eksperimenterende musik i mange former, herunder nutidig kammermusik, performanceværker samt elektronisk musik og multimediemusik.


Efter at have sagt hej til den smukke by Aarhus på gaderne i indre by (kl. 12:00-14:00, streamet online) for at promovere Panorama Festival, inviterer Kaninen A Bunny Shack PopUp til denne Sound Healing Session i lokale 107 på Det jyske Musikkonservatorium i Musikhuset Aarhus, niveau 1.

Kom og vær med, mens vi stresser af oven på denne uges dramaer og travlhed. Efterlad alle dine bekymringer udenfor og træd ind i det helbredende rum i The Bunny Shack PopUp, hvor Kaninen vil give dig en Sound healing-session, der vil booste dig til et lykkeligere liv.

Sessionen tager 15 minutter og er for én person ad gangen. Skriv i kommentarfeltet til denne Facebook-begivenhed for at blive tilmeldt Sound Healing Session med Kaninen A Bunny Shack PopUp. (Begivenheden bliver streamet online, alle deltagere vil blive filmet.)


Program for hele Panorama Festival 2022 på Facebook.

 

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events