Panoramafestival – Sound Healing Session with Kaninen A Bunny Shack PopUp

Del af Music City Aarhus 2022

Panorama er en årligt tilbagevendende festival for samtidsmusik ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, planlagt og kurateret af de komponiststuderende. I 2022 byder festivalen på fem koncerter i Musikhuset d. 25. til 27. marts, med eksperimenterende musik i mange former, herunder nutidig kammermusik, performanceværker samt elektronisk musik og multimediemusik.


Efter at have sagt hej til den smukke by Aarhus på gaderne i indre by (kl. 12:00-14:00, streamet online) for at promovere Panorama Festival, inviterer Kaninen A Bunny Shack PopUp til denne Sound Healing Session i lokale 107 på Det jyske Musikkonservatorium i Musikhuset Aarhus, niveau 1.

Kom og vær med, mens vi stresser af oven på denne uges dramaer og travlhed. Efterlad alle dine bekymringer udenfor og træd ind i det helbredende rum i The Bunny Shack PopUp, hvor Kaninen vil give dig en Sound healing-session, der vil booste dig til et lykkeligere liv.

Sessionen tager 15 minutter og er for én person ad gangen. Skriv i kommentarfeltet til denne Facebook-begivenhed for at blive tilmeldt Sound Healing Session med Kaninen A Bunny Shack PopUp. (Begivenheden bliver streamet online, alle deltagere vil blive filmet.)


Program for hele Panorama Festival 2022 på Facebook.

 

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events