Skriverum Mols Bjerge

Koncert og fortællinger – fem up-coming sangskrivere rykker værkstedet ud i skønne omgivelser

Line Ammitzbøl (Emmadop), Rikke Østergaard (O/RIOH), Frej Darger (Godt Gået Frej), August Sandfær (Mørkeblødt) og Anna Vind (AVA), er alle ved at markere sig som nye, vedkommende stemmer på den danske musikscene – i hver deres genre, fra dansksproget indie-pop over kompromisløs queer-rap til klassisk singer-songwriting. Alle fem studerer på sangskriverlinjen ved Det Jyske Musikkonservatorium.

Hvor de plejer at bruge lydstudiet og øvelokalet til at skrive sange og producere musik, har de fem sangskrivere i foråret flyttet fokus ud i Mols Bjerge. Her har de igennem indtryk, dokumentation, research og skriveøvelser ladet omgivelserne påvirke deres arbejde. Til koncerten vil de både optræde med deres sange og fortælle om deres oplevelser i området samt fortælle om deres generelle virke som sangskrivere.

Koncerten starter i Skindergade 5 i Ebeltoft hvor projektet præsenteres. Herefter vil publikum blive ført rundt på Maltfabrikken og i Skindergade 5, hvor vi skal opleve solokoncerter med de enkelte artister. Efterfølgende vil der være et måltid mad og kunstnermøde med sangskriverne i Skindergade 5.

Glæd jer til en aften, hvor Skindergade 5 og Maltfabrikken byder indenfor til en anderledes koncertoplevelse, der kommer med et bud på hvordan musik, kunst, natur og natursyn indvirker på hinanden. Aftenen bliver samtidig et interessant indblik i maskinrummet hos nogle af landets største sangskrivertalenter.

Pris for koncert og mad: 200 kr.

Alle events