RAA TORSDAG – DJM@Salling Rooftop Aarhus

RAA TORSDAG er et samarbejde mellem Salling og Det Jyske Musikkonservatorium og skal give vækstlaget af upcoming musikere rammer og faciliteter til at udvikle sig. Med en koncert på Salling Rooftop får de unge musikere en god erfaring med at stå over for et stort, blandet publikum på en professionel scene.

Alle musikerne er nøje udvalgt efter et open call blandt de studerende på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Publikum kommer til at opleve nogle af de mest lovende musikere fra den næste generation – og en stor musikalsk spændvidde blandt de studerende.

Torsdag d. 31. august byder på to forskellige bud på moderne popmusik, for henholdsvis en kvintet og en trio. Mellem de to kan publikum opleve en sjælden klassiske duo med varme og glød, leveret af en bratsch og en cello.

Program:
15.00: Stephanie Meincke
Sanger, sangerskriver og guitarist Stephanie Meincke og hendes fire musikere indspiller for tiden deres første EP, efter et travlt år med support-koncerter for navne som Mina Okabe, Patrick Dorgan, Aufori og Marc Facchini. Musikken er pop-rock med et touch af folk.

15.50: Ana Robles – bratsch og cello-duo
De to “mellem-stemmer” i violinfamilien, bratsch og cello, er begge karakteriseret ved en varm og følsom klang. Med de to instrumenter alene sammen, uden violin og bas, er det dobbelt op på varme og følsomhed. Ana Robles, bratsch og Emilia Slusarczyk, cello.

16.40: Just the 3 of us
De tre kvinder i pop-trioen “Just the 3 of Us” skiftes til at være i front, og de mestrer alle tre flere forskellige instrumenter. I deres sange behandler de temaer som fx ungdom i et præstationssamfund og en forceret mindfulness-kultur.

Der er også RAA TORSDAG på Salling Rooftop i Aalborg, samtidig med arrangementet i Aarhus. Se mere her.

 

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events