Masterclasskoncert – Brandt Attema, basun

I weekenden d. 3.-4. december gæster det hollandske basunfænomen Brandt Attema igen Det Jyske Musikkonservatorium for at undervise konservatoriets basunstuderende. Brandt Attema blev i 2018 udnævnt som adjungeret professor ved DJM og har siden været en flittig og højt skattet gæst.

Ved koncerten kan publikum høre, hvad der er blevet arbejdet med i løbet af weekenden. Og ikke mindst kan man opleve Brandt Attema som solist med konservatoriets basunensemble RAMA Trombones i Eric Ewazens “Concertino” og i Ernst Sachses “Konzertino”.

Fortsat samarbejde
De studerende får lejlighed til at opleve Attema flere gange i løbet af dette studieår. Til april 2023 tager basunklassen til Karlsruhe, hvor Attema til daglig er professor, for at spille med Attemas egne studerende.

Udover masterclassen indgår Attema i en workshop sammen med Det Jyske Musikkonservatoriums mangeårige basunprofessor Niels-Ole Bo Johansen. Sammen arbejder de på et helt nyt værk komponeret af den tidligere DJM-studerende Lil Lacy for tenor- og basbasun, basunensemble og elektronik. Værket forventes uropført i sin helhed i løbet af foråret/sommeren 2023.

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events