KONSert – næste generation

Mød et udvalg af de musikere, der er på vej ud som musiklivets næste generation via en uddannelse på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg.

Over tre aftener i efteråret 2023 indtager konservatoriestuderende scenen på Huset i Hasserisgade:

– onsdag d. 13. september
– onsdag d. 25. oktober
– onsdag d. 15. november

Ved koncerterne kan man opleve alt fra jazz over pop til heavy, singer-songwriter og forskellige afarter af elektronisk musik. Afleveret med nerve og engement af talentfulde, unge musikere.

Mange af konservatoriets studerende er i forvejen aktive i det nordjyske musikliv og er ikke uvante med at stå på en scene. Publikum kan derfor se frem til en flot aften med fuldt professionel afvikling og store musikoplevelser.

Program d. 13. september

Blå Storm
Med stor indlevelse og nerve fortolker Blå Storm gamle og nye bluesnumre. Musikken har rødder i blues, men trækker også elementer fra funk og soul. Med den stormfulde energi er der garanti for, at det bliver meget svært at sidde stille.
Guitar og vokal: Sebastian Ring
Trommer: Oliver Brun
Bas: Anders Knudsen

Andreas Brandt, sang
Teatralsk rock og inderlig americana mødes i en skarpskåret koncertoplevelse, når Meatloafs uægte barnebarn indtager scenen med sin frembrusende energi og sit opmærksomhedsvækkende nærvær. Andreas Brandt leverer sine tragiske historier iklædt en grandios og flamboyant rockfrakke, som skaber en ny og ekstravagant vinkel på singer/songwriter-stilen, hvor interaktionen mellem performer og publikum har førsteprioritet.

Thomas Tornvig, klaver – maenske
maenske_ er dansksproget synth-groove-pop, der beskriver dybt processerede følelser gennem poesi med tykke penselsstrøg af filosofisk eftertænksomhed. En aften i selskab med maenske_ er en aften i selskab med en kunstner, der vil bevidne tilskueren med historier og oplevelser, mærket på egen krog og sjæl, og som musikalsk vil minde dig om, at livet både elsker og hader dig på samme tid. En erkendelse som gennem sceneshowet vil vise sig tydeligt, når maenske_ går på scenen.

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events