DJM@Aarhus Festuge, Mølleparken

Konferencier: Birk Breinholdt

Program:

12.00: Plum and I

13.00: Frida Baltzer
Frida Baltzer bevæger sig frit og smidigt i et personligt musikalsk univers. Med hendes æteriske melodier og dynamiske vokal inviterer hun dig til at gå dybere ned i hendes musiks mange lag.

Den vokalbaserede musik tager udgangspunkt i pop- og folk verdenen tilsat cinematiske elementer. Hendes udtryk spænder vidt, fra det kraftfulde og komplekse til det helt enkle og nære.

14.00: Wailing Dunes
Wailing Dunes sænker dig ned i det okkulte, det mystiske og det dunkle, alt sammen inden for rammen af et præcist rockarrangement. I brydningen mellem det energiske og eftertænksomme kulminerer oplevelsen i et indtagende liveshow. Midt i et rungende mørke stiller de skarpt på lysets facetter.

Denne teatralske folknoir-konstellation udspringer af frontfigur Sejer Villadsens vemodige og mytologiske tekstunivers. Musikken udhugges i tæt samarbejde med et yderst velspillende liveband bestående af kompetente musikere fra hver deres gren af musikken. Deres nyeste udspil “Eternity Blues” rusker op i evigheden i en forfriskende flirt med bluesrocken.

Bandet består af:
Simon Guldberg Rønne – organ, rhodes & klaver
Niels Lyngsø – kontrabas & elbas
P. Schmidt – excentrisk Guitar
Jacob S. Knudsen – trommer & perkussion
Sejer F. Villadsen – vokal & guitar

15.00: NYSTALGI
NYSTALGI er et nyt band på den danske jazz og -folk scene. Musikken trækker på elementer fra nordisk jazz og folkemusik, mens temaerne kredser om klimakrise, krig og distancerede relationer i det moderne samfund.

Med naturen som inspiration og holdepunkt forsøger NYSTALGI at sætte ord på det fragmenterede i det moderne menneskeliv. Frustrationen og det søgende mærkes med insisterende og pulserende rytmer, mens roen og håbet er i de varme klange og klare melodier.

NYSTALGI består af sangskriver og vokalist Naja Holst Nymand, Jacob Kaaberbøl på guitar, Signe Østlund Jacobsen på klaver, Thomas Pilkington på trommer og Sarah Pehn på bas.

Alle events