DJM møder African Footprint International

Ved Festugen 2023 optræder Det Jyske Musikkonservatorium endnu engang med en mangfoldighedskoncert – denne gang med fokus på den spændende musik fra Ghana i Vestafrika i form af et samarbejde med African Footprint International.

I ugerne op til koncerten har en lang række studerende fra musikkonservatoriet indstuderet musik og dans, bl.a. under ledelse af gæsterne fra African Footprint.

AFI er en enestående trup af dansere og musikere, der bringer traditionel vestafrikansk musik og dans ud til hele verden. DJM har ved flere tidligere lejligheder samarbejdet med Footprint.

Ved koncerten medvirker Det Jyske Musikkonservatoriums kor samt kæmpestort orkester med masser af dansere, percussion og blæsere, i alt ca. 50 medvirkende.

Her fortælle to af de helt nye DJM-studerende om showet og om at være med i det store projekt efter blot én uge som studerende:

De musikalske arrangementer og den musikalske ledelse står Jeppe Cloos, Astrid Vang Pedersen og Jens Chr. Chappe Jensen for.

Festugekoncerter i Mølleparken

En række af konservatoriets studerende optræder desuden på den åbne upcoming-talent-scene i Mølleparken, søndag d. 27. 8. og søndag d. 3.9. kl. 12-16.

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events